Ryan Donk indirime gidiyor!

Koronavirüs sebebiyle kulüpler ekonomik olarak yeniden yapılanma ve oyuncu maaşlarında indirim sürecine girerken, bu durumdan etkilenecek isimlerin başında Galatasaray'da iç transferde sözleşme bekleyenlerden olan Ryan Donk oldu. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Hollandalı oyuncunun yıllık ücretinde indirim yapması bekleniyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ryan Donk'la ilk görüşme kısa süre içinde gerçekleşecek. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs kabusu nedeniyle tüm kulüpler gibi ekonomik anlamda çok zor bir süreçten geçen Galatasaray yönetiminin Hollandalı futbolcudan 'feda' beklediği öğrenildi. Yönetimin bu sezon 1 milyon 895 bin Euro garanti ücret ve 300 bin Euro prim alan Ryan Donk'a yıllık 1.2 milyon Euro üzerinden 2 yıllık sözleşme teklif edeceği belirlendi.

Hollanda ve İtalya'dan da ciddi talipleri olan tecrübeli oyuncunun bu teklife nasıl yanıt vereceği büyük bir merakla bekleniyor. Ryan Donk özellikle Christian Luyindama'nın sakatlığı sonrası gösterdiği performansla teknik direktör Fatih Terim'in değişmez isimlerinden birisi oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0