Selçuk İnan jübile yapıp, teknik heyete katılacak!

9 yıldır Galatasaray forması giyen ve kazandığı şampiyonluklarla kulüp tarihine adını yazdıran Selçuk İnan sezon sonunda bitecek sözleşmesiyle birlikte futbol hayatını da noktalamaya hazırlanıyor. Deneyimli oyuncu futbol hayatına nokta koyduktan sonra teknik direktörlüğe adım atmak için kolları sıvayacak ancak stajını da Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in yanında yapacak! 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’ın emektar kaptanı Selçuk İnan, bu sezon futbola veda edecek ancak kulüpten kopmayacak. 9 yıldır Cim-Bom’da forma giyen emektar oyuncunun sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor.  Jübile kararı alan Selçuk, teknik adamlık kariyeri için ilk adımı teknik direktör Fatih Terim’in yanında atacak. Sarı-kırmızılıların emektar ismi, yeni sezonla beraber artık Terim’in ekibinde yer alacak. Galatasaray’ın yeni antrenörü, rakipleri analiz edecek ve futbol takımıyla Fatih Terim arasında köprü vazifesi üstlenecek. Selçuk, deneyimlerini de futbolculara aktaracak. 

Selçuk İnan’ın gelişimi için her türlü desteği verecek olan Terim, onun önünü açacak ve gerekirse yurt dışındaki kurslara da katılımını teşvik edecek. Böylece Fatih Terim’in tecrübelerinden faydalanacak olan Selçuk’un gelişimi daha da hızlanacak. Sürekli olarak dünya futbolundaki yenilikleri takip eden ve kitap okuyan Selçuk İnan bir anlamda kendini teknik adamlığa da hazırlıyordu.

Koronavirüs nedeniyle kulübün uğradığı zarar nedeniyle her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğunu bildiren Selçuk İnan bu hareketiyle sarı-kırmızılı camiada büyük takdir toplamıştı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0