Terim'in listesinde Aytaç Kara var!

Koronavirüs salgını nedeniyle liglere ara verilirken Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim evinde geçirdiği salgın günlerinde yeni sezonun kadro planlamasını ve transferdeki yol haritasını da belirledi. Salgın sonrası ekonomik zorluk yaşaması bekleyen Sarı-Kırmızılılar hem yerli rotasyonu güçlendirmek hem de ekonomik hamleler yapmak istiyor. Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş başta olmak üzere bazı isimlere yönelen Galatasaray'da listedeki son isim Aytaç Kara oldu.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da koronavirüs salgını nedeniyle yaşanılan ekonomik sıkıntılar gelecek sezonun transfer çalışmalarında da başrol oynayacak gibi görünüyor. Yeni sezonda kadrosundaki yerli oyuncu rotasyonunu güçlendirmeyi düşünen teknik direktör Fatih Terim, ilk olarak Sivasspor'un başarılı iki ismi Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş'ın transferinin gerçekleştirilmesini istemişti. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan iki isimle prensip anlaşmasına varan Galatasaray'da orta saha rotasyonu için bir isim daha gündeme geldi; Kasımpaşa forması giyen Aytaç Kara!

27 yaşındaki orta saha oyuncusunun transfer şartlarını soran Galatasaray yönetimi ilk olarak Kasımpaşa'ya takas formülü önerecek. Böylelikle hem transfer için bonservis ödemeyecek hem de kadrodaki isimlerle yollarını ayırmış olacak olan Galatasaray yönetimi bir taşla iki kuş vurmak istiyor. Mavi-Beyazlı ekibin takas formülüne sıcak bakmaması halinde bonservis için teklif edilecek maksimum rakam ise 1.5 milyon Euro olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0