Younes Belhanda için dev teklif!

Galatasaray'a transfer olduğu günden beri çeşitli nedenlerden dolayı eleştirilerin odak noktasında olan Younes Belhanda bu sene transfer döneminde de gündemde kalmaya devam edecek gibi görünüyor. Arap kulüpleri tarafından yakından takip edilen Faslı yıldız için Suudi Arabistan kulübü Al-Nasr'ın harekete geçti ve transfer için Galatasaray'a dev bir takas teklifi yapacağı iddia edildi.

Fas basınında çıkan haberlere göre; geçtiğimiz sezon Younes Belhanda'yı kadrosuna katmak isteyen Suudi Arabistan takımlarından Al-Nasr, yıldız futbolcu için sezon sonu bir kez daha Galatasaray'ın kapısını çalacak. Geçen yazdan beri yıldız 10 numarayı transfer etmek için uğraşan Suudi Arabistan ekibi yeni bir teklif hazırlıyor. Younes Belhanda ve menajerine transfer şartlarını soran Al-Nasr kulübü yıldız oyuncuyla anlaşma sağlaması halinde de Galatasaray'a önemli bir transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor. Transfer döneminde kadrosuna mutlak bir orta saha takviyesi yapmak isteyen Suudi ekibinin transfer listesinde ilk sırada Younes Belhanda'nın yer aldığı ve bu transfer için kesenin ağzını açmaya hazırlandığı belirtiliyor.

Geçen sezon kiralık olarak forma giyen Maicon'un bonservisini almak isteyen Al-Nasr, transfer paketine Younes Belhanda'nın bonservisine karşılık Ahmed Musa'yı takasta vermek istiyor. Galatasaray yönetimi her ne kadar bu iki oyuncunun yüksek maliyetinden kurtulmak için transfere sıcak baktığı ancak Ahmed Musa'nın üzerine ekstra olarak bir de para talep etmeyi düşündüğü iddia edildi. 

DAHA ÖNCE DE GÜNDEME GELMİŞTİ
Ahmet Musa'nın forvette ve kanatlarda forma giymesi teknik direktör Fatih Terim'i etkileyen özellikleri arasında.. Tecrübeli teknik adam, 27 yaşındaki futbolcuyu daha önce de istemiş ancak yüksek maliyeti nedeniyle transfer gerçekleşememişti. Nijeryalı oyuncu en son 2018 yılında Al-Nasr kulübüne 16.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0