Younes Belhanda belirsizliği!

Galatasaray'da uzun süredir eleştiri oklarının hedefinde olan Younes Belhanda maaş indirimi konusunda verdiği cevapla yönetimi ikiye böldü. Teknik direktör Fatih Terim'in geçen sezon satılmasına karşı çıktığı Faslı oyuncu gelecek sezon sona erecek olan sözleşmesinin uzatılmasını isterken, yönetim kanadında kararsızlık hakim durumda..

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da koronavirüs salgını nedeniyle maaşlarda indirime gidilmesi söz konusu olurken, Younes Belhanda ikilemi yaşanıyor. Maaş indirimini gelecek sezon sona erecek olan sözleşmesinin uzatılması şartıyla kabul eden Faslı yıldız yönetimi ikiye böldü. Bir grup yönetici Younes Belhanda'nın yeni sözleşme isteğine soğuk bakarken, bir kısım ise bu talebi olumlu buluyor.

YÖNETİMİ İKİYE BÖLDÜ
Younes Belhanda'nın disiplinsiz tavırları yeni sözleşme konusunda soru işareti oluşturuyor. Bazı yöneticiler de bu sebeple yıldız oyuncu ile nikah tazeleme fikrine soğuk bakıyor. Yönetimde bir grubun ise "Koronavirüsün etkisi ile bu sezon satışı zor. Belhanda'nın maaşında indirim yapıp tutarsak bir sonraki sezon Arap liglerine satabiliriz." görüşünde olduğu öğrenildi.

TERİM KARARSIZ KALDI
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim de Younes Belhanda konusunda kararsız kalmış durumda.. Deneyimli teknik adam bu sezon performansından memnun olmadığı Faslı oyuncuyu zaman zaman yedek kulübesinde oturtsa da, özellikle kritik maçlarda forma vermekten çekinmemesi dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0