Abdurrahim Albayrak: Mustafa Başkanın durumu gayet iyi..

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz'in bugün sabah saatlerinde geçirdiği ameliyat sonrası durumuna ilişkin ikinci başkan Abdurrahim Albayrak hastahane önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Sabah erkenden geldik. Ameliyata girdi başkanımız. Çok başarılı bir ameliyat geçirdi. Çok iyi. Biraz önce yoğun bakımda esprili şekilde çok güzel şeyler söyledi. Önceden yapılan beyin ameliyatı sonrasında beklenen bir ameliyattı. Zaten olacaktı. Bu planlanmıştı. Doktorların planları dahilinde bu ameliyat gerçekleşti. Başkanımız Mustafa Cengiz'in beyin ameliyatı da çok başarılı geçmişti. Allah doktorlarımızı korusun. Sayın Ali Koç, beyin ameliyatı esnasında da yanımızdaydı. Sağ olsun dün de geldi, 2 saat yanımızda kaldı. Galatasaray camiası adına çok teşekkür ederim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0