Monaco, Belhanda'yı istiyor!

Younes Belhanda
Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla eleştirilen isimlerin başında gelen ve Real Madrid maçında da taraftarla arasında gerginlik yaşanan Younes Belhanda için hareketli günler yaşanıyor. Faslı yıldızın menajeri William D'Avila, Belhanda'ya teklifler olduğunu resmen açıkladı. 

Galatasaray'da taraftarla arası açılan Younes Belhanda'nın geleceği merak konusu. Faslı 10 numara hakkında menajeri William D'Avila'dan transfer açıklaması geldi. 3 sezondur sarı-kırmızılı formayı giyen Belhanda'nın Galatasaray'dan ayrılabileceğini söyleyen William D'Avila Fransa ve Arabistan'dan teklifleri duyurdu

"BELHANDA'YA TEKLİFLER VAR"
Galatasaray ile 1 yıl daha sözleşmesi kalan oyuncu için 3 takımın takipte olduğunu belirten D'Avila, "Monaco hala Belhanda ile ilgileniyor. Ayrıca Suudi Arabistan'dan Al Hilal ve Al Ittihad da bu transferi bitirmek istiyor" dedi.

Galatasaray kariyerinde 95 maça çıkan Belhanda 12 gol atıp, 22 asiste imza attı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0