Andone'nin yerine Onuachu!

Yeni sezonda kadrosunu gençleştirmek ve gelecek vaadeden isimler üzerine kurmak için harekete geçen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in, sezon sonunda yollarını ayıracağı Florin Andone yerine istediği forvet belli oldu. Deneyimli teknik adam scout ekibinin daha önce kendisine önerdiği Paul Onuachu'nun transferi için yönetime talimat verdi. 

Hollanda'da yayın yapan Voetbal Nieuws'un haberine göre; Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim yeni sezonda kadrosunu gençleştirme ve ileride satarak para kazanabileceği gelecek vaadeden potansiyelli isimlerden kurmaya kararlı durumda.. Deneyimli teknik adam sezon sonunda kiralık sözleşmesi sona erecek olan Florin Andone'nin takımdan ayrılmasına onay verirken, Radamel Falcao'nun arkasına Genk'te forma giyen Paul Onuachu'yu transfer etmek istiyor. Geçtiğimiz yaz Midtyjlland'dan 6 milyon Euro karşılığında transfer edilen 25 yaşındaki oyuncu uzun bir süredir Galatasaray scout ekibinin takip ettiği isimlerin başında geliyordu ancak istenilen yüksek bonservis bedeli nedeniyle transferi gerçekleştirilememişti.

VN tarafından aktarılan haberde; Galatasaraylı yöneticilerin önümüzdeki günlerde Genk kulübüyle masaya oturacağı ve Nijeryalı oyuncunun bonservisi için görüşmelere başlayacağı belirtildi. Sarı-Kırmızılıların bonservis konusunda anlaşma sağlayamaması halinde, tıpkı geçtiğimiz sezon Christian Luyindama'nın transferinde olduğu gibi zorunlu satın alma opsiyonu içeren bir yıllık kiralama teklifi yapması bekleniyor.

2.01 boyundaki Nijeryalı golcü oyuncu bu sezon Belçika Ligi'nde forma giydiği 28 maçta 10 gol kaydetti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0