Atakan'a yakın takip!

Yeni sezonda yerli rotasyonunu genişletmek ve geleceğin takımını kurmak isteyen Galatasaray'da scout ekibi sadece genç yetenekleri değil, alt liglerde mücadele eden isimleri de ayrıntılı bir şekilde izliyor. Sarı-Kırmızılılarda son olarak gündeme gelen isim Altınordu forması giyen 21 yaşındaki Hüseyin Atakan Üner oldu. İzmir ekibinin yetenekli oyuncusu için Galatasaray'ın rakibi ise Başakşehir..

DHA İzmir'de yer alan habere göre; İzmir ekibi Altınordu'da ikinci sezonunu geçiren 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusunu Galatasaray ve Medipol Başakşehir scout ekiplerinin sezon boyunca izlediği belirtildi. Kırmızı-lacivertli formayla bu sezon 1'inci Lig'de 26 maçta 3 gol, 6 asistlik performansıyla dikkat çeken Atakan ile yurt dışından Fransa ekibi Monaco ve Almanya takımları Mainz ile Freiburg'un da ilgilendiği ileri sürüldü. Altınordu, cazip teklif gelmesi halinde genç futbolcuyu satmaya sıcak bakıyor. Atakan, Altınordu'ya geçen sezon Denizlispor'dan transfer olmuştu. 

Ocak ayında da genç oyuncunun ismi Galatasaray ile anılmış ancak transfere dair herhangi bir girişim olmamıştı. Koronavirüs salgını öncesinde Altınordu kulübüne yakın kaynaklar oyuncu için 1.5 milyon TL + %30 satıştan pay karşılığında transfere sıcak baktıkları iddia ediliyordu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0