Babel ve Diagne endişe yaratıyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle gelecek sezon ekonomik olarak yeni bir yapılanmaya gidecek olan Galatasaray'da teknik heyetin planlarında yer almayan Ryan Babel ve Mbaye Diagne'nin maliyeti endişe veriyor. Teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği iki yıldıza teklif gelmemesi de yönetimin elini kolunu bağlayacak gibi görünüyor! 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da yeni sezon öncesinde en büyük sorun Ryan Babel ve Mbaye Diagne olacak gibi görünüyor.. Teknik direktör Fatih Terim'in kadrosunda düşünmediği iki oyuncunun yüksek maliyetleri dikkat çekerken, oyunculara kulüp bulmaları talimatı verilmesine rağmen hala herhangi bir kulübün teklifte bulunmaması endişe yaratıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik olarak olumsuz etkilenen ve yeni sezonda maaş bütçesini değiştirmeye hazırlanan Galatasaray'da iki oyuncunun yıllık ücretinin toplam 12 milyon Euro'nun üzerinde olması soru işaretlerini de beraberinde getiriyor. Ağır faturayı dikkate alan sarı-kırmızılı yöneticiler buna göre formül bulacak ve her iki futbolcuyu gözden çıkaracak.

İKİSİ DE DÖNÜYOR ANCAK İSTEYEN YOK!
Her iki futbolcu da geri dönüyor ama tekrar onları kadroda görmek isteyen bulunmuyor. Her iki futbolcunun da kiralık gittikleri kulüplerdeki performansı hayal kırıklığı oldu. Mbaye Diagne, sezon başında kiralandığı Club Brugge'de kadro dışı kaldı ve neredeyse bir yıldır doğru dürüst top oynamadı. Hatta Senegalli forvet antrenmanlardan bile eksik kaldı. Kasımpaşa'dan 13 milyon Euro'ya alınan golcü futbolcuyu 5 milyon Euro'ya elden çıkarmayı planlayan sarı-kırmızılıların planları altüst olacak gibi görünüyor. Galatasaray'ın geri dönmesini istemediği Diagne'yi isteyen tek bir kulüp bile bulunmadığı belirtildi.

Galatasaray'ın bir diğer sorunu ise Ryan Babel.. Sezon başında bedelsiz olarak Fulham'dan transfer edilen ve 3 senelik sözleşme imzalayan Ryan Babel'in bu senenin ardından 2 sene daha sözleşmesi bulunuyor. Hollandalı futbolcunun devre arasında kiralandığı Ajax serüveni de kötü gidince piyasası iyice düştü. 33 yaşındaki futbolcu sözleşmesinin bitimine kadar toplamda 5 milyon Euro alacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0