Şampiyonlar Ligi'nden teklif!

Koronavirüs salgını nedeniyle tüm spor ekonomisi derinden etkilenirken, Galatasaray Doğa Sigorta adına gelecek sezonlar için önemli bir teklif gündeme geldi. FIBA organizasyonunda düzenlenen Basketbol Şampiyonlar Ligi organizasyonu Galatasaray kulübüne uzun vadeli ve ekonomik olarak kazançlı bir teklif sunarak turnuvada yer almasını istedi.

Sportando'da yer alan habere göre; Basketbol Şampiyonlar Ligi kalitesini arttırmak için Galatasaray Doğa Sigorta'yı da organizasyona dahil etmek istiyor. Takımın kadro kalitesi, yoğun taraftar desteği ve geçmiş dönemdeki başarıları da göz önüne alındığında istenilen profili yansıtması Basketbol Şampiyonlar Ligi organizasyonunun ilgisini daha da arttırıyor. Organizasyon ayrıca geçtiğimiz günlerde Darüşşafaka, Bilbao Basket ve Rytas'ın da gelecek sezonlarda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğini açıklamıştı.

ULEB ile anlaşması olan ve bu bağlantıda Euroleague - Eurocup organizasyonunda yıllardır boy gösteren Galatasaray'da ise şube yöneticileri şimdilik değişiklik istemiyor. Ancak FIBA organizasyonunda yer alan ve son dönemde Eurocup'ın yerine geçmek için kulüplere ekonomik anlamda ilgi çekici teklifler yapan Basketbol Şampiyonlar Ligi yetkililerinin uzun vadeli ve kazançlı bir teklifle Galatasaray'ın kapısını çaldığı öğrenildi. Galatasaray yönetiminin kısa bir süre içerisinde bu teklife cevap vermesi ve gelecek sezon hangi turnuvada mücadele edeceğini resmi olarak açıklaması bekleniyor.

1 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0