Mbaye Diagne'nin fiyatı belli oldu!

Club Brugge'da yaşadığı disiplin sorunlarının yanı sıra Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in de yeni sezon kadro planlamasında düşünmediği Mbaye Diagne'nin takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Senegalli oyuncunun menajerine kendisine kulüp bulması iletilirken, İngiliz ekiplerinin ilgisi devam ediyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Mbaye Diagne için İngiliz ekiplerinin ilgisi devam ediyor. Club Brugge'da kadro dışı kalan ve 13 milyon Euro değerindeki satın alma opsiyonu kullanılmayacak olan Senegalli oyuncunun yeni sezonda Galatasaray'da da kadroda olması beklenmiyor. Galatasaray yönetiminin gelecek her teklifi değerlendirme kararı aldığı Diagne için belirlediği taban fiyat belli oldu. Bir süredir ismi Watford ve Nottingham Forest ile anılan Senegalli oyuncu için yapılan fiyat araştırmasına da Galatasaray yönetimi "5 milyon Pound" cevabını verdi. Mbaye Diagne için özellikle Nottingham Forest'ın hocası Sabri Lamouchi'nin ısrarcı olduğu ve transferi bitirmek istediği öğrenildi. 

Geçtiğimiz sezon 10 milyon Euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olan ve 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mbaye Diagne yıllık 2.4 milyon Euro kazanıyor. Koronavirüs salgını sonrasında ekonomik olarak da yeni bir döneme giren Galatasaray'da yıldız oyuncunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0