Fatih Terim'in yardımcılarıyla ilgili planı belli oldu!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yeni sezonda yardımcı kadrosunu değiştirmeye ve antrenörlerin profillerini de değiştirmeye hazırlanıyor. Levent Şahin'le yola devam edecek olan İmparator'un iki yeni yardımcısının Johan Elmander ve Albert Riera olması 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da yardımcı antrenör profili yeni sezondan itibaren değişecek. Teknik direktör Fatih Terim’in yıllardır beraber çalıştığı danışmanı Hande Sümertaş ve yardımcısı Hasan Şaş geçtiğimiz günlerde istifa etmişti. Sezon sonuna kadar sözleşmesi devam eden bir diğer yardımcı antrenör Ümit Davalı’nın da önümüzdeki sene ekipte olması beklenmiyor. Bu isimlerin yerlerine gelecekler ise belli oldu: Johan Elmander ve Albert Riera.. Ayrıca futbolu bırakması beklenen Selçuk İnan da kadroya yeni katılacak isimlerden birisi olacak.

TÜM KUPALARI KAZANMIŞLARDI 
2011’de Galatasaray’daki 3. Fatih Terim döneminde kadroya katılan iki yıldız, 2’şer şampiyonluk yaşamış, Türkiye Kupası ve Süper Kupa zaferleri de tatmıştı. O günlerden itibaren Terim ile yakın bağları devam eden Riera ve Elmander’in önümüzdeki sezon Florya’da olması kesin gibi.. Ancak Galatasaray’ın iki eski yıldızı sadece yardımcı hocalık yapmayacak ve takıma transfer döneminde yeni isimlerin kazandırılmasında da kilit rol oynayacak.

İKİSİNİN DE BÖLGESİ BELLİ 
İsveçli futbolcu Johan Elmander, özellikle Kuzey Avrupa ülkelerindeki futbolcuları mercek altına alacak. Yıllarca Liverpool forması giyen İspanyol oyuncu Albert Riera ise Avrupa genelindeki iyi ilişkilerini kullanıp transferde yardımcı olacak. Bu iki ismin şimdiden araştırmalara başladığı ve gelecek sezon için transfer listesi yaptığı konuşuluyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0