Henry Onyekuru satılık listesinde!

Galatasaray'da devre arasında takıma katılan ve gösterdiği performansla zirveye yürüyüşte önemli bir rol oynayan Nijeryalı kanat oyuncusu Henry Onyekuru için flaş bir iddia ortaya atıldı. Monaco'nun sezon başında önemli bir bonservisle kadrosuna kattığı yıldız oyuncunun ekonomik krizden dolayı satılık listesine konulduğu iddia edildi.

Footmercato'da yer alan haberlere göre; gelecek sezon Avrupa Kupaları'na katılamayacak olan Monaco, salgın sürecinde tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik krizden ötürü radikal bir karar aldı. Fransız ekibinin gelecek sezon için geniş oyuncu havuzundaki yaklaşık 30 oyuncuyla yollarını ayırması ve 50 milyon Euro'nun üzerinde bir gelir beklendiği ifade edildi. Başkan yardımcısı Oleg Petrov'un mali krizden etkilenmemek adına böyle bir karar aldığı ve teknik direktör Robert Moreno ile görüşerek satılacak isimlerin belirlenmesini istediği öğrenildi. Fransız ekibinde satılacak isimlerin öncelikli olarak bu sezon yurt dışında kiralık olarak forma giyen isimlerin olması bekleniyor. Fransız ekibinin satılacak oyuncular listesini Youssef Aït Bennasser (Bordeaux), Samuel Grandsir (Brest), Djibril Sidibé (Everton), Nacer Chadli (Anderlecht), Henry Onyekuru (Galatasaray), Pelé (Reading), Antonio Barreca (Genoa) ve Jean-Eudes Aholou (Saint-Etienne) gibi isimlerden oluşturduğu iddia edildi. Bu durumda Galatasaray'ın yeni sezonda kadrosunda tutmak istediği Henry Onyekuru için önemli bir şansı oluştu. 

Fransız ekibinin takımda yer alan yüksek maliyetli isimlerin yanı sıra kiralık olarak forma giyen Kevin Augustin, Tiemoue Bakayoko, Islam Slimani gibi isimlerle yollarını ayırması bekleniyor.





Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0