Florya'ya yeniden dönüş!

Koronavirüs salgını nedeniyle bir süre evden çalışan ve Nisan ayı içerisinde kademeli olarak Florya'da çalışmalara başlayan Galatasaraylı oyuncular, performans ekibinde bir antrenörün testinin pozitif çıkması sonrasında tekrardan evde bireysel çalışmalara başlamıştı. Yaşanan gelişmelerin ardından oyuncuların bugünden itibaren Florya'ya dönmesi bekleniyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; yapılan son KOVID-19 testinde performans ekibindeki bir kişide koronavirüs tespit edilmesinin ardından Galatasaray’da antrenmanlara 6 gün ara verilmişti. Bu süre içerisinde idmanlara evden devam eden takım, bugün Florya’ya dönecek ve Çarşamba günü tüm takım tekrardan testten geçecek. Sonuçların negatif olması halinde ertesi gün yani Perşembe, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde çalışmalar kaldığı yerden başlayacak. Bu süreçte oyunculara bireysel idman çizelgesi verilirken, kilo almamaları için beslenme programı da gönderilmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0