Belhanda'nın satışı gerçekleşebilir!

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla eleştirilen isimlerin başında gelen ve Real Madrid maçında da taraftarla arasında gerginlik yaşanan Younes Belhanda için hareketli günler yaşanıyor. Gelecek sezonun kadro planlamasını yapan teknik direktör Fatih Terim, yıldız oyuncuya gelen tekliflerin değerlendirilerek satılmasına onay vermesi bekleniyor.. Faslı yıldız için Suudi Arabistan kulüplerinin yoğun ilgisi de yönetimin yüzünü güldürüyor! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da uzun bir süre gündemin ilk sırasında yer alan Younes Belhanda'nın satışı bu sene gerçekleşebilir.. Maaş indirimi konusunda sözleşmesinin uzatılması halinde bunu kabul edeceğini yönetime ileten Faslı oyuncu, daha sonra tüm takım gibi indirimi kabul etse de "Satılma" planı hala gündemdeki yerini koruyor. Galatasaray yönetiminin son dönemlerde Arap ve Asya takımlarından teklif alan Younes Belhanda'ya gelen teklifleri teknik direktör Fatih Terim ile birlikte değerlendirmesi ve oyuncunun satışından önemli bir gelir elde etmesi bekleniyor.

Suudi Arabistan basınına yansıyan haberlerde de, uzun bir süre Al-Nasr ve Al-Ittihad'ın listesinde yer alan Faslı oyuncu için son olarak Al-Duhail'in de talip olduğu öğrenildi. Arap kulüplerinin yanı sıra Younes Belhanda'yı isteyenler arasında ismi açıklanmayan bir de Çin kulübünün olduğu da iddialar arasında.. Yönetim her ne kadar koronavirüs salgını nedeniyle dünya futbolunun ekonomik kriz içerisinde olmasına rağmen yaklaşık 10 milyon Euro civarında bir bonservis geliri bekliyor. Bu sayede hem FFP limitleri aşılmamış hem de gelecek sezonun kadrosunu kurmak adına önemli bir gelir elde edilmiş olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0