Oyunculara tam not!

Koronavirüs salgını nedeniyle uzun bir süre antrenmanlardan uzak kalan Galatasaraylı oyuncuların testleri teknik heyeti memnun etti. Oyuncuların evde kaldıkları sürede yaptığı çalışmalar sonucunda kendilerine verilen programa harfiyen uyduğu görüldü. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da performans ekibinin verdiği programı evlerinde uygulaması gereken futbolcuların fiziksel verileri sınıfı geçti. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle tam 1.5 ay boyunca evlerinde izole olan Galatasaraylı oyuncuların ‘ödevlerini’ yaptığı ortaya çıktı. Evde geçirilen 45 günlük dilimde yan gelip yatmadığı ve verilen programları uyguladığı tespit edilen takımın maç kondisyonu seviyesinde olmasa da, çıkan verileri teknik direktör Fatih Terim‘in de beğendiği öğrenildi. 

28 Nisan’dan bu yana Florya’da gruplar halinde çalışan Galatasaray’da bir performans uzmanının testinin pozitif çıkması nedeniyle idmanlara ara verilmişti. Bu durum sonrası futbolcuların fiziksel olarak geriye gitmemesi adına yine evlerinde uygulayacakları 1.5 saatlik bir çalışma programı verildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0