Mbaye Diagne dönmek istiyor!

Sezon başında Club Brugge'a kiralanan ancak yaşadığı kadro dışı sorunları nedeniyle uzun bir süre Galatasaray'ın gündeminde yer alan Mbaye Diagne koronavirüs salgını nedeniyle ligler hakkında verilen kararlar doğrultusunda yine gündeme geldi. Belçika Ligi'nin tescil edilmesinin ardından Senegalli oyuncu yeniden Florya'ya dönmek istiyor.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Belçika Ligi’nin tescil edilerek Club Brugge’ün şampiyon ilan edilmesi Mbaye Diagne’yi sevince boğdu. Ancak bu kez de Galatasaray ile ilgili belirsizlik ortaya çıktı. Teknik direktör Fatih Terim tarafından kadroda düşünülmediği bilinen Senegalli oyuncu futboldan daha fazla uzak kalmamak adına Galatasaray ile antrenmanlara çıkmak istemesini bildirmesi bazı sorunları da beraberinde getirdi.

Mbaye Diagne sezon içerisinde yaşadığı uzun süreli kadro dışının ardından devre arasında da geri dönmek istemesine rağmen, kiralık sözleşmesi devam ettiği için Galatasaray bu konuda uzak durmuştu. Ancak şimdi Brugge’de sezonu tamamlamış olması ortaya farklı bir durum çıkardı. Teknik direktör Fatih Terim ile görüşecek olan Diagne'nin ayrıca geleceği konusunda da Galatasaray yönetimiyle kısa bir süre içerisinde görüşmesi bekleniyor. Senegalli oyuncunun sezon sonunda bonservisiyle satılması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0