Diego Costa, Galatasaray'a önerildi!

diego costa
Kulüpler gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlarken Dublin merkezli Polaris Sports şirketinden Galatasaray'a sürpriz bir öneri geldi. Şirket, Atletico Madrid'den ayrılmaya hazırlanan Diego Costa'nın bedelsiz transferi için Galatasaray ile görüşmelere başladı.

Sporx'de yer alan habere göre; Galatasaray'a Dublin merkezli Polaris Sports şirketinden beklenmedik bir öneri geldi. Şirket, Atletico Madrid'den ayrılmaya hazırlanan Diego Costa'nın bedelsiz transferi için Galatasaray ile görüşmelere başladı. Galatasaray'dan 2 yıllık sözleşme isteyen Diego Costa için sarı-kırmızılı yönetim, "bekleyin" dedi ve görüşmeleri şu an için askıya aldı.

31 yaşındaki Costa için şu ana kadar ABD'den ve Çin'den bazı takımlarla görüştüklerini ancak İspanyol oyucunun Avrupa'nın dışına çıkmak istemediği, aynı şekilde UEFA Şampiyonlar Ligi devamlılığı olan bir takımda forma giymek istediğini aktardılar. Galatasaray yönetimi, yeni masraf açacak bir transferi düşünmüyor. Teknik direktör Fatih Terim de daha önce "Kariyere değil geleceğe" yatırım yapacaklarını açıklamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0