Balotelli'nin yurt dışındaki tercihi Galatasaray!

mario balotelli
Koronavirüs nedeniyle liglere ara verilirken takımlarda gelecek sezon için hazırlıklar şimdiden başladı. Forvet arayışında olan Galatasaray'da gündemdeki isimlerden biri olan Mario Balotelli hakkında İtalyan basınından haberler gelmeye devam ediyor. 

Sezon sonunda Brescia'dan ayrılmaya karar veren  Mario Balotelli, Galatasaray'ın gündeminden düşmüyor. İtalyan forvet için ülke basından yeni haberler geliyor.  Geçtiğimiz günlerde İtalya'da kalması halinde Napoli'de forma giymek istediğini söyleyen Balotelli'nin, yurt dışını tercih etmesi halinde ise gitmesi en yüksek takımlardan biri olarak Galatasaray gösteriliyor. 

Brescia'ya transfer olmadan Brezilya kulüpleriyle görüşen fakat parada anlaşamayan Balotelli'nin, futbol tutkusu yüksek olan Türkiye'de Galatasaray forması giymeye sıcak baktığı iddia edildi. (Futbol Arena)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0