Falcao giderse, Mandzukic ilk sırada!

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Radamel Falcao hakkında her geçen gün ayrılık iddiaları ortaya atılırken, Kolombiyalı yıldız oyuncunun alternatif isimleri de manşetlerden inmiyor. Koronavirüs salgını nedeniyle maaşında indirim yapması istenilen ancak bu teklife olumsuz yaklaştığı için sezon sonunda gönderileceği iddia edilen Falcao'nun yerine son aday Mario Mandzukic olduğu iddia edildi! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın flaş transferi Radamel Falcao'nun geleceği, yüksek maliyeti nedeniyle belirsizliğe girerken her geçen gün forvet adayları arasına bir yenisi ekleniyor. Yönetimin indirim talebine olumlu yanıt vermemesinin ardından Kolombiyalı yıldızın, "Suudi Arabistan'a gideceği" yönündeki haberler artarken Hulk, Mario Balotelli, Diego Costa gibi isimler manşetleri süsler oldu. Ancak Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in gözünün bir başka dünya yıldızında olduğu ve süper golcünün de gelmeye hazır olduğu belirtildi.

Hırvat basınında yer alan iddialarda Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, sezon sonunda Radamel Falcao'nun ayrılması halinde Mario Mandzukic'in transfer edilmesini istiyor. Hırvatistan'da yayın yapan Index sitesi, "İmparator Terim, yılbaşında Katar'a giden Mandzukic'i Avrupa'ya mı döndürüyor? Yıllardır onu istiyor ve şimdi her zamankinden daha yakın." yorumu yaptı ve bu transfer için tek engelin Falcao olduğu belirtildi. Kolombiyalı oyuncunun maaşında indirim yapmaması halinde takımdan ayrılmasının muhtemel olduğu ifade edilen haberde, Mandzukic'in de istekli olduğu ifade edildi. Katar'a gittiği için büyük hayal kırıklığı yaşayan ve yeniden üst düzey futbol oynamak için Avrupa'ya dönmek isteyen 33 yaşındaki golcünün, teknik direktör Fatih Terim'in gözdesi olduğu iddia edildi. Haberde ayrıca Terim'in yıldız oyuncu Manzdukic'in hayranı olduğu belirtilerek, "Hırvatistan ile Türkiye'nin 2016 Avrupa Şampiyonası maçından önce Terim basın toplantısında, 'Hırvat milli takımından bir oyuncu alabileceksem; düşünmeden Mandzukic'i seçerim." dediği sözleri hatırlatıldı. İkilinin yollarının yaz döneminde Galatasaray'da kesişebileceği belirtildi.

Mario Mandzukic sezon başında Juventus'ta başlamış ve Gonzalo Higuain'in geri dönmesiyle birlikte takımdaki yerini tamamen kaybetmişti. Teknik direktör Sarri tarafından kadroda düşünülmeyen Hırvat yıldız devre arasında sözleşmesini feshederek Katar'ın yolunu tuttu ve burada geçirdiği 3 ayda 6 maçta 1 gol kaydedebildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0