İspanyollardan büyük iddia: Arda'nın dönüşü kesin!

Galatasaray'da uzun süredir gündemde yer alan Arda Turan transferi hakkında İspanyol basınından çarpıcı bir iddia geldi. Başakşehir ile olan sözleşmesini feshettikten sonra Barcelona'da da kadroda düşünülmeyen Arda'nın sezon sonunda sözleşmenin sona ereceği ve yaz döneminde Galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olmasına kesin gözüyle bakıldığı belirtildi! 

İspanyolların Sport gazetesi uzun süredir gündemi meşgul eden Arda Turan - Galatasaray flörtü hakkında "Bomba" başlığıyla bir haber yayınladı. Devre arasında Başakşehir ile olan kiralık sözleşmesini fesheden 33 yaşındaki yıldız oyuncunun Galatasaray'a transferinin gerçekleşmediğini hatırlatan Sport, yeni sezonda teknik direktör Fatih Terim'in ilk transferinin Arda Turan olduğunu açıkladı. Koronavirüs sürecinde rahatsızlık geçiren teknik direktör Fatih Terim ve ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ile yoğun bir telefon trafiği geçirdiği belirtilen Arda'nın, sezon sonunda sözleşmesinin sona erecek olmasından dolayı da Galatasaray'a transferinin oldukça kolay olacağı ifade edildi. Haberde ayrıca Arda Turan'ın kariyerinin son bölümünde Galatasaray'da forma giymeyi çok istediği ve futbolu da burada bırakmak istediğini belirtti.

Sport'un haber içeriğinde ayrıca Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in yeni sezonda genç bir takım kurmak istediği ve Arda'ya da bu anlamda takımda önemli bir rol vereceği iddia edildi. "Geçmiş ile gelecek arasında bir köprü kuracak" denilen Arda'nın transferine de kesin gözüyle bakılıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0