Fatih Terim'den maaş fedakarlığı!

Koronavirüs salgını nedeniyle oyuncularıyla maaş indirimi konusunda görüşmeler yapan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim geçtiğimiz günlerde yönetimle bu konuda görüşme gerçekleştirdi. Deneyimli teknik adam sezonun kalan kısmı için maaş almadan görev yapabileceğini ve önceliğin futbolculara verilmesini talep etti!

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da tüm personel ve yardımcı antrenörlere maaşları ödenirken, teknik direktör Fatih Terim'den önemli bir fedakârlık geldi. Yönetime haber gönderen tecrübeli çalıştırıcı, "Futbolculara ödeme yapılmadığı dönemde ben de para almam. Onlara ne zaman ödeme olursa bana da o zaman yaparsınız." dedi. erim böylece iki aylık toplam 600 bin Euro (yaklaşık 4.5 milyon TL) alacağını öteledi. 

Bu arada Terim, gelecek sezon için takım bütçesinin daha da düşürülmesi konusunda arayışlarını sürdüren yönetimle birlikte hareket edecek. Tecrübeli hocanın yeni sezonda yerli ve genç isimler üzerinde durarak yönetimin elini rahatlatacağı kaydedildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0