Gaich için Brugge ile karşı karşıya!

Galatasaray scout ekibinin uzun süredir takip ettiği San Lorenzo'nun forveti Adolfo Gaich için teknik direktör Fatih Terim oyuncunun transferine onay verirken, genç oyuncu için iddialar bitmiyor. Avrupalı bir çok kulübün radarında olan Gaich için son olarak Club Brugge'un devreye girdiği ve iki takımın transfer için karşı karşıya olduğu iddia edildi.

Belçika'da yayın yapan De Standaard gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da yeni sezon için teknik direktör Fatih Terim scout ekibiyle birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Koronavirüs salgını nedeniyle verilen arayı, oyuncu izleme komitesiyle birlikte sürekli iletişim halinde geçiren deneyimli teknik adam sezon içerisinde sürekli belirttiği "Artık geçmişe değil, geleceğe yatırım yapacağız." konusunda harekete geçmek istiyor. Yeni sezonda kadrosunda bir çok isimle yollarını ayıracak olan Galatasaray'da gündeme gelen isim San Lorenzo'nun genç forveti Adolfo Gaich oldu.

Kulübüyle olan sözleşmesini uzatmayan ve 2021'de sözleşmesi sona erecek olan Gaich için Belçika ekibi Club Brugge'un teklifte bulunduğu ancak oyuncu için Galatasaray'ın daha önce devreye girdiği belirtildi. Haber içeriğinde ayrıca bu sezon Mbaye Diagne için sık sık karşı karşıya gelen iki takımın da oyuncuyu çok istediği belirtilerek, "Kazanan tarafın kim olacak; bekleyip göreceğiz." denildi. Bir dönem ismi Barcelona ile de anılan Adolfo Gaich, bu sezon 13 karşılaşmada 5 gol attı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0