Lemina kalmak için harekete geçti!

Sezonun ikinci yarısında müthiş bir çıkış yapan ve 10 maçlık yenilmezlik serisi oluşturarak zirveye ortak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim kemik kadroyu koruyarak gelecek sezonu planlamak için harekete geçti. Sezon başında satın alma opsiyonuyla kiralanan Mario Lemina'yı kadroda görmek isteyen Terim'in bu talebine, Gabonlu oyuncudan da büyük bir destek geldi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yeni sezonun planları arasında kemik kadrosunu bozmak istemiyor. Deneyimli teknik adam şampiyonluk yolunda büyük bir adım atılan ligin ikinci yarısındaki üçlüyü, Seri - Lemina ve Henry Onyekuru'yu bir yıl daha kiralık olarak kadrosunda görmek istiyor. Teknik direktör Fatih Terim'in oyun yapısına birebir uyan Gabonlu yıldız oyuncunun sezon başındaki kiralık anlaşmasına göre 16 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunuyor ancak bu rakamın ödenmesi, hem mevcut kriz ortamında hem de FFP'den dolayı pek mümkün görünmüyor. Bunun üzerine Galatasaray yönetimi yıldız oyuncuyu bir yıl daha kiralamaktan yana.. İngiliz ekib ise bonservisle satmak istiyor. İşte tam bu aşamada Mario Lemina devreye girdi ve hem menajeriyle hem de kulübüyle görüşerek transfer için kolaylık talep etti.

Mario Lemina’nın kulübüyle görüşüp, “Galatasaray’da çok mutluyum. Burada tamamen futbola odaklandım ve kendimi buldum. Bırakın Galatasaray’da kalayım.” talebinde bulunduğu belirtildi. Başarılı orta sahanın bu tavrı ibreyi şimdilik Cim Bom’a çevirirken, Southampton yüksek bir teklif almazsa, 2022’ye kadar sözleşmesi bulunan Lemina’yı aynı şartlar altında bir sezon daha Aslan’a kiralayabilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0