Galatasaray, Bakasetas'ı istiyor!

Anastasios Bakasetas
Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları başlarken Younes Belhanda'nın satılması halinde yerine gelecek isim de netleşmeye başladı. Cimbom, Alanyaspor'da gösterdiği performansla dikkatle üzerine çeken Anastasios Bakasetas'ı gözüne kestirdi. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Gelecek sezon yenilenmiş kadrosuyla daha da güçlenmek isteyen ve transfer çalışmalarına erken başlayan Galatasaray, 10 numaralı formayı tanıdık bir isme vermeyi hedefliyor.

BAKASETAS İÇİN 2.5 MİLYON EURO
Younes Belhanda'nın inişli çıkışlı performansı ve aldığı yüklü maaş sebebiyle yolları ayıracak olan sarı-kırmızılılar transfer hedefini de belirledi. Galatasaray, Alanyaspor'da bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Anastasios Bakasetas'ı transfer hedefi olarak belirledi. Alanyaspor'a sezon başında AEK Atina'dan 700 bin euro gibi cüzi bir bedelle transfer olup patlama yapan Anastasios Bakasetas sarı-kırmızılıların gündemine girdi. Galatasaray yönetimi Yunan maestro Bakasetas için 2.5 milyon euroluk bir bonservis bedelini gözden çıkardı.

Bu sezon Süper Lig'de 26 haftanın tamamında forma giyen Yunan maestro Ziraat Türkiye Kupası'nda da 7 karşılaşmada boy gösterdi. Bakasetas toplam 33 maçta 10 gol, 5 asistle oynayarak dikkatleri üzerine çekti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0