Hollanda'da yetenek avı: Elayis Tavşan!

Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürürken sarı kırmızılı takımın radarına gurbetçi bir isim takıldı. Hollanda'nın Sparta Rotterdam takımında forma giyen Elayis Tavşan için sarı kırmızılı takım nabız yokluyor. 19 yaşındaki futbolcu için teklif yapılması an meselesi.

Takvim gazetesinin haberine göre; transferde yetenekli ve gelecek vaad eden isimlere yönelen Galatasaray, babası Türk annesi Hollandalı olan sağ kanat oyuncusu Elayis Tavşan için harekete geçti. Sağ kanatta oynamasına karşın sol ayaklı bir oyuncu olan Elayis Tavşan'ın bonservisi için Sparta Rotterdam kulübüne 500 bin Euro civarında bir para ödenmesi planlanıyor. Teknik direktör Terim'in de scout ekibinin görüşünü aldıktan sonra futbolcunun kasetlerini izlediği ve transferi için onay verdiği ifade edildi. Elayis sağ kanat dışında sol kanat ve forvet arkası mevkinde de oynayabiliyor.

2001 doğumlu olan Elayis Tavşan, altyapıda çeşitli yaş kategorilerinde Hollanda milli takımının formasını toplam 17 kez forma giydi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0