Mandzukic için flaş yorum: Ona en uygun takım Galatasaray!

Koronavirüs salgını nedeniyle maaş indirime gitmesi beklenen Galatasaray için geçtiğimiz günlerde Hırvat basınından flaş bir iddia gelmişti. Katar'da mutsuz olduğu için yeni sezonda Avrupa'ya döneceği iddia edilen Mario Mandzukic'in rotasının İstanbul olma ihtimaline değinen Hırvatistan medyası, bu flörte dair çarpıcı bir habere daha imza attı. 

Hırvatistan basınında geçtiğimiz günlerde Mario Mandzukic - Galatasaray flörtüyle ilgili çıkan haberlere ilişkin olarak yıldız oyuncunun menajeri Ivan Cvjetkovic açıklamalarda bulundu. 33 yaşındaki yıldızın menajeri kendisine Hırvat basını tarafından yöneltilen soruya "Bu haberler tamamen iddiadan ibaret.. Henüz benimle resmi bir temas olmadı." ifadelerini kullandı. 

Mandzukic - Galatasaray iddialarına ilişkin olarak en çarpıcı yorum ise Hırvatistan milli takımının yardımcı antrenörlüğünü sürdüren Ivica Olic'ten geldi. Karantina günlerinde Instagram'da katıldığı bir canlı yayında kendisine sorulan soruya ilişkin olarak Olic ilk olarak "Haberlerin aslı var mı bilmiyorum." derken, yıldız oyuncunun Katar'da forma giymesine sözü getirdi. Olic yaptığı açıklamada "Mario'nun ne işi var Katar'da? Katar demek emeklilik demek. Mario emekli mi oldu? Tamam, belki Katar'da çok fazla para kazanıyor ama bu kendisini yok etmesini gerektirmez. Ayrıca nerede kaldı futbol heyecanı? Milli takım açısından da onu yeniden Şampiyonlar Ligi'nde görmek güzel olurdu. Galatasaray gibi futbol tutkusu takımları mutlaka düşünmeli." ifadelerini kullanarak yıldız oyuncunun geleceğiyle ilgili mesaj vermiş oldu.

Hırvatıstan'ın Index sitesi geçtiğimiz günlerde, "İmparator Terim, şu sıralar Katar'da mutsuz olan Mandzukic'i Avrupa'ya mı döndürüyor?" başlığıyla özel bir haber yayınlamıştı. Mandzukic bir süre önce Al Duhail'e transferi yüzünden hata yaptığını açıklamış ve takım arkadaşı Mehdi Benatia da Hırvat forvetin yeniden Avrupa'ya dönmek istediğini iddia etmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0