Galatasaray oynamak istedi!

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından bugün yapılan resmi açıklamada, koronavirüs salgını nedeniyle liglerin mevcut sıralamaya göre tescil edildiği açıklanırken kulüplerden de fikir aldığı ortaya çıktı. Federasyonu başkanı Mehmet Akif Üstündağ imzalı kulüplere gönderilen yazıya Galatasaray, hem erkek hem de kadınlarda gerekli sağlık şartlarının sağlanması halinde maçları oynamak istediği yönünde cevap verdi! 

Koronavirüs salgınının ortaya çıkmasının ardından süresiz olarak askıya alınan Sultanlar Ligi ve Efeler Ligi'nin geleceği hakkında Türkiye Voleybol Federasyonu bugün gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısının ardından tescil kararını açıklamıştı. Tescil kararının ardından liglerde şampiyon belirlenmezken, alt ligde final grubuna kalan 4 takımın gelecek sezon üst liglerde mücadele edeceği de ifade edilmişti.

TVF'nin resmi kararı öncesinde 7 Mayıs 2020 tarihinde tüm kulüplere resmi bir yazı göndererek, ligler hakkında alınacak karar öncesinde fikirlerini sorduğu ortaya çıktı. Kulüplerle yapılan görüşmelerde Galatasaray Spor Kulübü, hem erkek hem de kadınlarda liglerin sağlık önlemlerinin alınması kaydıyla liglerin oynanması yönünde görüş bildirdi.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0