Galatasaray, Ryan Fraser ile ilgileniyor!

Ryan Fraser
Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray bir yandan da gelecek sezon için transfer çalışmaları başladı. Sarı-kırmızılılar yeni sezonda takımı gençleştirmek isterken maliyeti de düşürmenin hesaplarını yapıyor. Cimbım bu doğrultuda yaz aylarında kontratının sona ermesiyle Bournemouth'tan ayrılmayı düşünen Ryan Fraser'ı gündemine aldı.

Sabah gazetesinin haberine göre; Bournemouth ile olan kontratının sonuna gelen Ryan Fraser için Galatasaray da devreye girmiş durumda. 26 yaşındaki oyuncu, Premier Lig devlerinin gözdesi konumundayken en dikkat çekici talipleri olarak Arsenal, Tottenham ve Crystal Palace öne çıkmaktaydı. Kuzey Londra ekiplerinin tekliflerine rağmen Ryan Fraser'ın, Şampiyonlar Ligi şansını elde etmesi durumunda Galatasaray'ı tercih edebileceği aktarılıyor. Arsenal ve Tottenham'ın bu sezonki durumlarından kaynaklı Galatasaray'ın elde edebileceği bir Şampiyonlar Ligi biletinin transferde elini güçlendireceği belirtilmekte. 

Bournemouth'un en önemli oyuncuları arasında yer alan Ryan Fraser, takıma katıldığında 50 bin Euro düzeyindeki Transfermarkt değerini, şu anda 17.5 milyon Euro seviyesine çıkarmış durumda.  Henry Onyekuru'nun yerine gelebileceği belirtilen 26 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon çıktığı 28 Premier Lig maçında 1 gol atıp 4 de asist yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0