Galatasaray, Ryan Porteous'u istiyor!

Ryan Porteous
Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları başlarken stoper bölgesi için scout ekibi Hibernian'ın 21 yaşındaki stoperi Ryan Porteous'ı önerdi. Sarı-kırmızılılarda yönetimin genç stoper için ilerleyen günlerde Hibernian'ın kapısını çalacağı söyleniyor. 

Kadroyu gençleştirmek isteyen Galatasaray'da genç oyunculara ilgi sürüyor. Sarı-kırmızılılarda scout ekibinin önerisi üstüne gündeme gelen son isim Ryan Porteous oldu. İskoçya basınından Scotland Herald'da yer alan haberlere göre; Galatasaray, Hibernian'ın genç stoperi Ryan Porteous'u transfer gündemine aldı. Cimbom genç stoper için henüz resmi bir teklif yapmış olmasa da  scout ekibinin Porteous'u İskoçya'ya giderek birkaç defa izlediğini ve yapılacak teklifin de hazır olduğu belirtti. Porteous için Galatasaray'ın yanı sıra Almanya Bundesliga'dan da bazı kulüplerin takipte olduğunun altı çizildi.

RYAN PORTEOUS KİMDİR? 
Peki Galatasaray'ın gündemindeki Ryan Porteous kimdir? Galatasaray'ın transfer gündemine aldığı 1999 doğumlu Ryan Porteous, Hibernian altyapısından yetişti. İskoçya U21 formasıyla Avrupa U21 Şampiyonası'nda gösterdiği performans dikkat çeken Porteous, İskoçya A Milli Takım aday kadrosuna da seçilme başarısı gösterdi. Kulübüyle 2023'e kadar sözleşmesi Porteous, bu sezon 17 resmi maçta forma giydi ve 2 gol atıp 1 asist yaptı. 1.88 boyundaki genç stoperin potansiyelinin yüksek olduğu ifade ediliyor. 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0