Galatasaray, Umut Meraş için nabız yoklayacak...

Galatasaray, devre arasında yüksek maliyeti sebebiyle Umut Meraş'ı transfer edememiş ve Leipzig'den Marcelo Saracchi'yi 1.5 yıllığına kiralamıştı. Sarı Kırmızılar, kulübü Le Havre'nin 1. lige çıkamamasını avantaja çevirerek, Umut için tekrar nabız yoklamayı planlıyor.

Takvim gazetesinin haberine göre; önümüzdeki sezon Saracchi ile rekabete girecek yerli bir sol bek transfer etmek isteyen Galatasaray gözünü Umut Meraş'a dikti. Milli yıldızı devre arasında yüksek maliyeti sebebiyle transfer edemeyen Cimbom, Le Havre'nin koronavirüs nedeniyle mevcut puan durumuyla tamamlanan Fransa'da 1. lige çıkamaması sebebiyle bu kez daha avantajlı.. Üst lige çıkamayan Le Havre'nin sezon sonunda oynanacak olan EURO 2020'nin iptal olması sebebiyle Umut'u yüksek bonservisle satma hayali de suya düştü.

HEDEF SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMAK
Galatasaray'ın hedefi milli oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralamak.. Umut'un üst üste iki sezon 2. ligde oynamaya soğuk baktığı ve Le Havre'den izin isteyeceği konuşuluyor. 24 yaşındaki oyuncunun üst seviyede oynamak istemesi Galatasaraylı yetkililerin umutlarını artırıyor. Milli futbolcuyu yüksek bir rakama satması zor gözüken Le Havre'nin Galatasaray'ın teklifine olumlu yanıt verme ihtimali bu kez hayli yüksek. İki takım arasında sıkı bir pazarlık yaşanacak gibi..

Galatasaray'daki en son gelişmeleri kaçırmamak için tıklayın!
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0