Mert Hakan'ın imza parası belli oldu...

Galatasaray'ın sezon sonu için büyük oranda el sıkıştığı Mert Hakan Yandaş'a ödeyeceği imza parasının belli olduğu iddia edildi. İşte o detaylar..

Milliyet gazetesinin haberine göre, Galatasaray sezon sonunda bedelsiz olarak kadrosuna katacağı Mert Hakan'a 200 bin Euro imza parası ödeyecek. 25 yaşındaki isimle yapılan protokole göre 200 bin Euro'nun TL'ye çevrilerek oyuncunun ücretine yansıtılacağı dile getirildi. Devre arasında ön anlaşma yapılan ve sezon sonunda 4 yıllık sözleşmenin imzalanacağı başarılı oyuncu başarılı oyuncuya imza parasının yıllık ücrete bölünerek ödenmesi bekleniyor. 

Mert Hakan ile her konuda anlaşma sağlayan ve imza için geri sayıma geçen Galatasaray, yine Sivasspor forması giyen Emre Kılınç ile de anlaşma sağlamıştı. Emre'yle de yine 4 senelik bir anlaşma yapıldı. Galatasaraylı yöneticiler bu sezon Sivasspor forması giyen ve sezon bitiminde serbest kalacak olan Erdoğan Yeşilyurt'a da talip.. Ancak bu transfer için şimdilik bir gelişme yok! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0