Sekidika'nın talibi çok!

Galatasaray'da devre arasında transfer edilen Jesse Sekidika çok fazla forma şansı bulamazken, Nijeryalı oyuncu hakkında nihai karar verildi. Gelişimini sürdürmesi adına daha fazla oynaması gereken teknik direktör Fatih Terim oyuncunun kiralık olarak takımdan ayrılmasına onay verirken, Süper Lig'den iki takımın da talip olduğu öğrenildi. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın devre arasında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Jesse Sekidika'nın yeni sezonda kiralık olarak takımdan ayrılması bekleniyor. Her ne kadar oyuncuyu kampta görerek geniş kadroda yer vermeyi planlayan teknik direktör Fatih Terim, gelişimi ve sürekli olarak forma giymesi açısından da Nijeryalı oyuncunun kiralanmasına sıcak bakıyor. Genç oyuncu için Sivasspor ve Konyaspor şimdiden Galatasaray yönetimiyle temasa geçti. 

Nijeryalı oyuncu sezon ortasında katıldığı Galatasaray'da ligde 3 maçta sadece 14 dakika süre almasına karşın, kupada da 3 maçta 160 dakika şans buldu. Koronavirüs salgını öncesinde oynanılan son 2 maçında ise Sekidika yabancı kontenjanına takılarak maç kadrosunun dışında kaldı. 

1996 doğumlu Jesse Sekidika devre arasında Eskişehirspor ile olan sözleşmesini feshederek Galatasaray ile 2024 yılına kadar sözleşme imzalamıştı. Sekidika bu süre içerisinde 250bin Euro yıllık ücret kazanacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0