Galatasaray'da fedakarlık yapmayan gidecek!

galatasaray
Koronavirüs nedeniyle liglere verilen arada kulüpler büyük gelir kaybına uğrarken Galatasaray'da da yönetim takımla indirim için görüşmelere başladı. Sarı-kırmızılılarda 30’luk indirime Selçuk, Muslera ile Donk ‘tamam’ derken teklifi kabul etmeyen isimlerle yolların ayrılması gündemde.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray’dan gelecek indirim talebi olursa gereken bütün fedakârlığa hazır olduğunu söyleyen Selçuk İnan’ın yanı sıra Fernando Muslera da 11 Mayıs’ı beklemeden ilk görüşmede gereken indirimi yapacağını belirtti. Sarı-kırmızılıların diğer kaptanı Ryan Donk da menajeri vasıtasıyla kulübe gereken kolaylığı sağlayacağını dile getirdi. Cimbom'da kaptanları dışında ise henüz indirim talebine olumlu ya da olumsuz dönüş yapan olmadı. Galatasaray yönetimi, bu zorlu süreçte indirim yapmayan isimlerle sezon sonu yolları ayırma kararı aldı. Ancak bu yeni sezon için geçerli olacak. Sebebi de takımın şu anda şampiyonluğa odaklanması ve oyuncuların bu durumdan olumsuz etkilenmemesi yönünde.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0