Steaua Bükreş, Galatasaray'ı istiyor!

Steaua Bükreş
Romanya'nın köklü ekiplerinden Steaua Bükreş'in yeni stadının yapımı için çalışmalar devam ederken stadın açılış maçı gündem oldu. Steaua Bükreş'te taraftarlar yeni stadın açılış maçının Galatasaray ile olmasını talep ediyorlar. 

Romanya Ligi ekibi Steaua Bükreş'in yeni stadı için çalışmalar sürerken başkan Helmuth Duckadam stadla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. FCBS Başkanı stadla ilgili yaptığı açıklamada, yeni stadın açılış maçında taraftarların Galatasaray ile oynama isteğinden memnun olduğunu ve bunun çok güzel olacağını söyledi. 

Duckham, "Taraftarların buraya gelip, stadı doldurup takımı desteklemesini heyecanla bekliyorum. Bu stadı kendi paramızla yaptık. Galatasaray'la açılış maçında oynamak isteriz. Bu gerçekten çok güzel bir açılış maçı olur." ifadelerini kullandı. (Futbol Arena) 

Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0