İmparator sahaya indi!

Koronavirüs salgını nedeniyle liglere verilen aranın 12 Haziran'da sona ermesi ve maçların yeniden başlama ihtimali üzerine Galatasaray'da gruplar halinde çalışmalar bir süre önce başlamıştı. Koronavirüs hastalığına yakalanan ve bir süre tedavi gören Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim bugün gerçekleştirilen çalışmalarda takımının başında sahaya çıktı. 

Resmi siteden yapılan açıklamada bu sabah yapılan çalışmayla ilgili olarak "Günün ilk antrenmanı saat 11.00 ve 12.00’de iki ayrı seansta gerçekleştirilirken her iki çalışmada da oyuncularımız, altışarlı iki grup hâlinde iki ayrı sahada yer aldı. Günün ilk antrenmanına core stabilizasyon çalışmalarıyla başlandı. Daha sonra koşu çalışmaları üzerinde duruldu. Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Takımımız, günün ikinci çalışmasını saat 17.00’de ve saat 18.00’de iki ayrı seansta gerçekleştirecek." ifadelerine yer verilirken, teknik direktör Fatih Terim'in fotoğrafı sosyal medyada binlerce etkileşim aldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0