Nagatomo'nun yeni adresi belli oluyor!

Galatasaray ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve takımdan ayrılmaya hazırlanan Yuto Nagatomo için flaş bir iddia gündeme geldi. Ligin ikinci yarısında ismi federasyona bildirilmemesine rağmen takımla çalışmalarını sürdüren ve kendisine kulüp arayan Japon futbolcuya Beşiktaş'ın ilgisi olduğu iddia edildi! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Yuto Nagatomo'nun yeni takımı belli oluyor. Daha önce bir çok kez İtalyan kulüpleriyle görüşen ancak anlaşma sağlayamayan Japon oyuncunun, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Caner Erkin'in yerine Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edildi. Maaş indirimi konusunda milli futbolcuyla anlaşamayan Beşiktaş yönetimi, yeni sezon planları için transfer listesini hazırladığı ve harekete geçtiği öğrenildi. Sol bek transferi için adaylarla görüşmeler yapan Beşiktaş'ın gündemine tanıdık bir isim geldi ve bu oyuncunun da Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Yuto Nagatomo olduğu bildirildi. 

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın Japon oyuncuyu çok beğendiği ve yönetimle yaptığı görüşmede 1 yıllığına Siyah-Beyazlı formayı giyerse verimli olabileceğini söylediği bildirildi. Bu arada Galatasaray'ın izin vermesine rağmen ayrılmayan Nagatomo'nun Türkiye'de bir takımda kariyerine devam etmek istediği için İstanbul'da kaldığı kaydedildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0