Kaptanlar indirim görüşmesi yapacak!

Dünyayı etkisi altına alan ve hayatı durdurma noktasına getiren koronavirüs pandemisi sonrasında Avrupa'nın büyük kulüpleri dahil olmak üzere bir çok kulüp, maaş bütçesinde kesintiye gitmeye hazırlanırken Galatasaray yönetimi de bir süre önce oyuncularına yeni bir ödeme planı göndermişti. Bir süredir yapılan görüşmelerin neticelenmesi camiada endişe yaratırken, Galatasaray'da kaptanlar takım arkadaşlarıyla maaş kesintisi için görüşme yapacak!

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, spor ekonomisini de ciddi oranda etkiledi. Barcelona, Bayern Münih gibi Avrupa’nın en zengin kulüpleri bile oyuncu ücretlerinde indirime gitmek zorunda kalırken, Galatasaray’da da benzer bir uygulama kaçınılmaz. Süper Lig’in en yüksek maaş yükü olan takımı (45 milyon Euro) durumundaki Cim Bom’da, oyuncuların ücretlerinde kesintiye gitmesi için yönetim çağrıda bulunmuştu. Ancak aradan geçen bu sürede somut adım atılamadı. Özellikle yabancı isimlerin indirim talebiyle ilgili dönüş yapmadıkları öğrenildi. Kulübün içinde bulunduğu durumu göz önünde bulunduran takım kaptanları da devreye girme kararı verdi.

YÜZDE 20-30 ORANINDA İNDİRİM
Fernando Muslera ve Selçuk İnan takım arkadaşlarıyla önümüzdeki hafta görüşme yapacak ve “Maaşlarımızda indirime gitmeliyiz” diyecek. Sadece Galatasaray’ın değil, tüm futbol endüstrisinin pandemiden kötü etkilendiğini, gelirlerin düştüğünü hatırlatacak olan Galatasaray’ın tecrübeli isimleri, yönetime yardımcı olacak. Galatasaray’ın planı, oyuncu ücretlerinde yüzde 20-30 seviyesinde indirim yapmak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0