Marcao'ya teklif yağıyor!

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon devre arasında kadrosuna kattığı Marcao gösterdiği performansla Avrupa'nın önemli kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Sezon başında da bir çok kulüpten teklif alan Brezilyalı savunmacının ismi son olarak İspanyol ekibi Valencia ile anılmaya başlandı! 

Webaslan'da yer alan habere göre; Avrupalı kulüpler Galatasaray'ın genç savunmacısı Marcao'nun peşini bırakmıyor. Sezon başında ve devre arasında İtalyan takımlarının transfer listesinde olduğu iddia edilen Sambacı stoper için İspanyol temsilcisi Valencia'nın 12 milyon Euro'luk resmi teklifle bulunduğu öğrenildi. Teknik direktör Fatih Terim'le konuyu görüşen Galatasaray yönetiminin bu teklife cevap vermediği ve İspanyol ekibinin yetkililerine "Sezon sonunda görüşelim" cevabı verdiği belirtildi. 

Takımın bankolarından olan Marcao'nun satışına özellikle teknik direktör Fatih Terim'den onay çıkması zor görünüyor. Brezilyalı savunmacı için Atalanta'nın benzer bir teklifi de reddedilmişti. İtalyan ekibi sezon içerisinde Marcao için yeniden harekete geçmiş ve 10 milyon Euro civarında olan teklifini revize etmişti. Galatasaray yönetimi geçen sezon Chaves’ten 4 milyon euroya kadrosuna kattığı yetenekli stoper için 16-17 milyon Euro'luk bir bonservis belirledi.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0