Mustafa Cengiz görevinin başında!

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde rahatsızlığı nedeniyle akşam saatlerinde hastahaneye kaldırılan Mustafa Cengiz, gerçekleştirilen kontrollerin ardından gözetim altında tutulurken çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Cengiz'in kulüple ilgili çalışmalarını hastahane odasından sürdürdüğü öğrenildi.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da midesindeki rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan ve 3 gün gözetim altında tutulacak başkan Mustafa Cengiz hasta yatağında bile durmuyor. Moralinin yerinde olduğu belirtilen Cengiz’in bu süreçte kulüple ilgili olan çalışmalarını da hastanedeki odasından gerçekleştirdiği bildirildi. Mustafa Cengiz’e hafta başında bazı tetkikler uygulanacak.

ÖDEMELER EKSİKSİZ YAPILDI
Galatasaray’da personel maaşları bu ay da sorunsuz yattı. Koronavirüs nedeniyle gelirlerinden olan kulübün, mali problemlere karşın çalışanların maaşlarını önceki gün hesaplarına eksiksiz olarak yatırdığı belirtildi. Sarı-kırmızılılarda personele yaklaşık 6 milyon lira ödeme yapıldığı dile getirildi. Yönetimin özellikle hassas salgın sürecinde çalışanlarını mağdur etmek istemediği ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0