Omar Elabdellaoui'ye yapılan teklif belli oldu!

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mariano'nun yerine sağ bek bölgesine takviye yapmaya hazırlanan Galatasaray'da transfer listesinin ilk sırasında Omar Elabdellaoui yer alıyor. Olympiakos ile sözleşmesi sona erecek olan Norveçli oyuncuyla görüşmelere başlayan Sarı-Kırmızılıların sunduğu teklifi n detaylarını Yunan basını açıkladı.

Yunan basınında çıkan haberlere göre; Mariano ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da transfer listesinin ilk sırasında yer alan Omar Elabdellaoui'ye yapılan teklifin detayları belli oldu. Scout ekibiyle birlikte oyuncunun raporlarını inceleyen ve transferine onay veren Fatih Terim'in direktifleri doğrultusunda, Galatasaray yönetimi oyuncuya 3 yıllık bir sözleşme önerdi. Performansa dayalı başarı bonuslarının yer aldığı sözleşmenin yıllık 1.5 milyon Euro olduğu iddia edildi.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 28 yaşındaki Norveçli savunma oyuncusu bu sezon 38 maçta görev yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0