Galatasaray'ın transferini Real Madrid yapıyor!

Yeni sezon için Galatasaray'ın transfer listesinde bulunduğu iddia edilen genç oyuncu Facundo Pellestri için ülkesi Uruguay'da flaş bir iddia gündeme geldi. Penarol altyapısında yetişen ve geçtiğimiz yılbaşından beri A takımda yer alan 18 yaşındaki kanat oyuncusunun İspanyol devi Real Madrid tarafından transfer edilip, gelişim kaydetmesi adına iki yıllığına bedelsiz olarak Galatasaray'a kiralanacağı belirtildi.

Uruguay'da yayın yapan Republica gazetesi; Fernando Muslera'nın transferi için teknik direktör Fatih Terim'e rapor verdiği iddia edilen Facundo Pellestri için sürpriz bir iddia ortaya attı. Bir süredir Avrupa takımlarının scoutları tarafından takip edildiği bilinen Pellestri'nin sezon sonunda Real Madrid'e transfer olmasının söz konusu olduğu ifade edildi. Haberde ayrıca İspanyol devinin Uruguaylı genç oyuncunun transferini gerçekleştirerek, gelişimini sürdürmesi adına bir kaç yıllığına Galatasaray'a bedelsiz olarak yer aldı. Galatasaray'ın düzenli olarak Şampiyonlar Ligi'nde oynadığına dikkat çekilen haberde, Real Madrid'in gelecek vaadeden genç isimleri transfer ederek düzenli olarak forma giymesi için kiraladığı ve bunun son örneğinin de Martin Ødegaard olduğu belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0