Zararına da olsa satılacak!

Galatasaray'da yeni sezonda teknik direktör Fatih Terim'in planlarında yer almayan ve kendisine kulüp bulması istenilen Mbaye Diagne için karar verildi. Sezon başında Belçika ekibi Club Brugge'a kiralanan Senegalli oyuncu yaşadığı disiplin sorunları nedeniyle kadro dışı kalırken, Galatasaray yönetimi yeni sezonda tecrübeli forveti zararına da olsa satmayı planlıyor. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, Senegalli golcüsü Mbaye Diagne'de büyük zarara uğrayacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz sezon devre arasında Kasımpaşa'dan transfer edilen ve bonservisine 10 milyon Euro ödenen Mbaye Diagne bu sezon Club Brugge'da yaşadığı sorunların ardından ciddi bir şekilde değer kaybetti. Devre arasında dönmek isteyen ancak teknik direktör Fatih Terim tarafından veto edilen Senegalli oyuncu, menajeriyle birlikte bir süre kendisine kulüp aramış ancak başarılı olamayınca Belçika'ya geri dönmüştü. Uzun süredir takımdan ayrı kalan Mbaye Diagne'nin gözden düşmesi nedeniyle gelecek sezon yüksek teklif beklemeyen Galatasaray yönetimi, koronavirüs salgını sonrasında oyuncu için gelecek tüm teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Teknik direktör Fatih Terim'in de kadroda düşünmediği Mbaye Diagne için alt limit olarak 5 milyon Euro belirlendiği ve bu rakamın üzerinde gelecek tüm tekliflerin kabul edileceği ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0