Yerli operasyonunda ikinci safha!

Sezon sonunda sözleşmeleri sona eren Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş ile prensip anlaşması yaparak transfere hızlı giren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in kadrosunda görmek istediği yerli isimler için yönetim harekete geçmeye hazırlanıyor. Yeni sezonda kadrosundaki yerli oyuncu kalitesini arttırmak isteyen Fatih Terim'in listesinde yer alan iki ismin Okay Yokuşlu ve Mert Müldür olduğu belirtildi. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da yerli oyuncu operasyonu başlıyor. Sezon sona erdiğinde elinde tam anlamıyla bir önlibero kalmayacak olan Fatih Terim, bu bölge için Celta Vigo'da forma giyen ve sezon içerisinde bazı sıkıntılar yaşayan Okay Yokuşlu'yu ideal isim olarak belirledi. A milli takımda da forma giyen başarılı oyuncunun uzun yıllar Galatasaray'a hizmet edeceğini düşünen Terim, gerekirse transfer sürecinde bizzat rol alacak. İspanyol ekibiyle 2023'e kadar sözleşmesi bulunan Okay'ın geri dönmeyi kabul etmesi halinde, vakit kaybetmeden resmi teklif yapılacak. Emre Mor transferinde iyi ilişkilerin olduğu İspanyol kulübü bonservis için yüksek bir rakam talep etmesi halinde bu transfer için "satın alma opsiyonlu kiralama" formülünün devreye girmesi bekleniyor.

İKİNCİ SIRADA MERT MÜLDÜR VAR
Teknik direktör Fatih Terim'in listesinde yer alan bir başka isim ise Mert Müldür. Bu sezon Rapid Wien'den ayrılarak İtalyan ekibi Sassuolo'nun yolunu tutan Mert, her ne kadar Avusturya vatandaşlığı bulunmasına rağmen Türk milli takımını seçtiği için uzun bir süre baskı görmüştü. Bu nedenle Wien ekibinden ayrılan 21 yaşındaki sağ bekin büyük bir potansiyeli olduğunu belirten Terim, bu transferin gerçekleşmesini istiyor. Koronavirüs salgını nedeniyle liglere verilen arada gelecek sezonun planlamasını yapan Terim, özellikle kadrodaki yerli oyuncu grubunun kalitesini arttırarak hem gelecek vaadeden bir takım kurmak, hem de ilerleyen süreçte oyuncuların yeniden Avrupa'ya satılarak ekonomik anlamda da adım atılmasını sağlamak istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0