Ryan Babel'in yeni rotası Amerika!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in gelecek sezon kadroda düşünmediği Ryan Babel, kendisine yeni kulüp ararken tecrübeli oyuncunun rotası Amerika olabilir. Yaz tatillerini de burada geçiren ve bir evi olan Babel için Galatasaray yönetimi de her türlü kolaylığı göstermeye hazır..

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Ajax’taki kiralık sözleşmesi sona eren Hollandalı oyuncu Ryan Babel, yeni sezonda Galatasaray’a geri döneceğini ve kariyerine Türkiye’de devam edeceğini açıklamıştı. Transfer tekliflerine kapıları kapatan deneyimli futbolcunun menajerinden yalnızca ABD takımlarından gelecek teklifleri değerlendirmesini istedi. Yüksek maliyeti kadar oyun sistemine de uymaması nedeniyle planlama dışında kalan Babel, teknik direktör Fatih Terim tarafından kesinlikle takımda düşünülmüyor. Babel’in adı daha önce MLS takımlarıyla anılmıştı. David Beckham’ın kulübü olan Inter Miami’nin başarılı oyuncuyu kadrosuna katmak istediği ifade edilmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0