Galatasaray kampa giriyor!

Süper Lig'de kalan 8 haftaya tam konsantrasyonla hazırlanarak şampiyonluk hedefine ulaşmak isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, hem salgından korunmak hem de takımını daha iyi hazırlamak için kamp yapma kararı verdi. Deneyimli teknik adam Florya yada Antalya'daki kamp için son kararını önümüzdeki günlerde verecek. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de son 8 maç öncesi koronavirüse karşı izolasyon ve iyi bir hazırlık dönemi adına kamp yapılması düşünülüyor. Galatasaray teknik direktör Fatih Terim sezon öncesinde takımının sezona yüzde 100 hazır olması, bunun yanında virüs riskini minimuma indirmesi adına 10 günlük kamp yapacak. Sarı kırmızılılarda ilk tercih Florya’ydı ancak hem kamp hem akademi tesislerinde tüm ekibin ihtiyacını karşılayacak düzeyde yatak kapasitesi olmadığı tespit edildi. Ayrıca İstanbul’da kamp yapılması halinde ise personelin evine gidip dönecek olması ve bu durumun risk teşkil etmesi nedeniyle Antalya’da 10 günlük kamp yapılmasında karar kılındı. Sarı kırmızılılarda dün açıklanan test sonuçlarına göre pozitif vakaya rastlanmazken, G.Saray devre arası kampını da geçirdiği Sueno Otel’e geçmeyi düşünüyor.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0