Erdoğan Yeşilyurt transferinde ilk 11 pürüzü!

Sezon sonunda kadrosunda önemli bir yerli operasyonu yapmaya hazırlanan Galatasaray'da, transfer listesinde yer alan isimlerden Erdoğan Yeşilyurt için kulübü Sivasspor yeni sözleşme için harekete geçti. 26 yaşındaki gurbetçi oyuncuya teknik direktör Çalımbay, gelecek sezon için ilk 11 garantisi vermesi kafaları karıştırdı.

Sabah'ın haberine göre; Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'la anlaşma sağlayan Galatasaray, sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmayan Erdoğan Yeşilyurt'la da ilgileniyor. Sivasspor ile sözleşmesi bitecek olan 26 yaşındaki kanat oyuncusunun serbest kalacak olmasını fırsat bilen Galatasaray yönetimi daha önce oyuncuya teklifini yaptı ve bu transferin kesinleşmesi için cevap bekliyordu. Hatta gelen bilgilere göre, bu transfere de "Bitti." gözüyle bakılıyordu. Ancak Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay devreye girince işler değişti. Mert Hakan ve Emre'nin büyük takımlara gitmesi gerektiğini düşünen Çalımbay, yeni sezonda Erdoğan'ı ise takımda tutmak istiyor.  

Tecrübeli oyuncuya ilk 11 garantisi veren Çalımbay, oyuncusunun yeni sezonda en önemli isimlerinden birisi olacağına dair yaptığı görüşme sonrasında Galatasaray - Erdoğan Yeşilyurt arasındaki transfer gelişmelerinde son dakika pürüzü olarak belirtildi.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0