Galatasaray, Terem Moffi'yi istiyor!

Terem Moffi
Yeni sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray, Florin Andone yerine kulübeye bir forvet takviyesi yapmak için girişimlerini sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar Kortrijk'in genç golcüsü Terem Moffi'yi kadrosuna katmak istiyor. 

Gelecek sezon kadrosundaki maliyeti düşürmek isteyen ve gençleşmek isteyen Galatasaray, Florin Andone ile yolları ayırmayı planlarken yedek kulübesine alınacak forvet de netleşti. As Kolombiya'nın haberine göre; Galatasaray, Radamel Falcao'nun arkasına Kortrijk'in genç golcüsü Terem Moffi'yi transfer etmek istiyor. Haberde Fatih Terim'in de bu transferi çok istediği ifade edildi. 

TEREM MOFFI KİMDİR? 
Nijerya uyruklu olan Terem Moffi, Litvanya ekibi Kauno Zalgiris'te gösterdiği performansın ardından Riteriai'ya transfer oldu. Burada iyi bir performans gösteren genç golcü 150 bin euro karşılığında Belçika ekibi Kortrijk'in yolunu tuttu. Nijeryalı forvet Belçika ekibinde 7 maçta 4 gol atarken değerini de 1.3 milyon euroya çıkardı.    

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0