Salih Özcan için yakın temas!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, koronavirüs salgını nedeniyle liglere verilen arada gelecek sezonun planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezonda kadrosunu gençleştirmek ve yerli kalitesini arttırarak kemik kadro kurmak isteyen Terim, scout ekibinin kendisine önerdiği Salih Özcan'ın transferine onay verdi ve yetkililerin harekete geçmesini istedi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; yeni sezonda kadrodaki yerli oyuncu sayısını artıracak olan Galatasaray sadece iç piyasaya bakmıyor, gurbetçiler üzerinde yoğunlaşmış durumda.. Mert Müldür ve Eray Cömert’in yanı sıra radardaki futbolculardan bir diğeri de Salih Özcan.. Scout ekibinin önerdiği ve teknik direktör Fatih Terim’in de transferine onay verdiği 22 yaşındaki orta sahanın kulübü Köln ile 1 yıllık sözleşmesi kaldı. Oyuncu cephesiyle kurulan ilk temaslardan olumlu yanıt alınırken, genç yıldız gelmeye dünden hazır. Şimdi sıra kulübünde.. Galatasaraylı yetkililer, Köln’ü de uygun bir bonservis bedeliyle ikna etmeye çalışacak. Alman ekibinden sezon sonu için söz alınacak..

Bundesliga 2'de mücadele eden Kiel'e kiralanan Salih Özcan bu sezon çıktığı 22 maçta 5 gol - 6 asistlik performans göstererek dikkatleri üzerine çekti. Genç oyuncu aynı zamanda Almanya milli takımında alt yaş kategorilerinde 49 maçta görev yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0